
Csokis nyalókasüti

Hozzávalók
16 adag
- 400 g babapiskóta
- 5 evőkanál mogyorókrém
- 5 evőkanál barack lekvár
- 50 g olvasztott margarin
- 8 db saslik pálcika vagy 16 db kisebb
- Díszítés:
- 300 g csokoládé
- ízlés szerint díszítő gyöngyök vagy mogyoró

Elkészítés
Aprítóba ledarálom a babapiskótát. (nem baj ha maradnak nagyobb darabok)
Hozzáadom a lekvárt, mogyoró krémet.
És az olvasztott margarint.
Egybe gyúrom a masszát.
Dió nagyságú golyókat formázók belőle.
Félbe vágom a nagy pálcikákat, egy nagyon kevés csokoládét felolvasztók és egyesével a pálcika végüket belemártom.
A golyókba szúrom és kb 1 órára hűtőbe teszem.
Csokoládét felolvasztom és bele mártom a golyókat.
Tetszés szerint díszítem őket, majd hungarocellbe szurkálom a pálcikákat.
Hűvös helyen tartom őket fogyasztásig.
Kis fóliával és kötözővel becsomagolva ajándéknak is praktikus.