Bursa Hungarica ösztöndíjpályázat felsőoktatási hallgatók számára

2021.10.06

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázat keretében meghirdetette a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat felhívásait. Településünk idén is csatlakozott a pályázathoz, így a lókúti felsőoktatási hallgatók, illetve leendő hallgatók pályázatot nyújthatnak be:

- felsőoktatási hallgatók számára a 2021/2022. tanév második és a 2022/2023. tanév első félévére vonatkozóan;  kód: BURSA-2022-A

valamint

- felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.  kód: BURSA-2022-B

Bursa Hungarica Ösztöndíjprogram 2022. évi nyílt pályázati felhívásai - Emberi Erőforrás Támogatáskezellő: 

Amennyiben segítségre van szükség EZEN A LINKEN lehet kérni.

Az alábbi oldalon kell belépni a korábban megadott felhasználónévvel, jelszóval, illetve az regisztrálni azoknak, akik először adnak be pályázati kérelmet. Belépve az oldalra ki kell tölteni a pályázati űrlapot. A személyes és pályázati adatok ellenőrzését, rögzítését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a települési önkormányzatnál kell benyújtaniuk a pályázóknak. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes. A pályázati kiírásban meghatározott valamely melléklet hiányában a pályázat formai hibásnak minősül. A benyújtott pályázatok befogadását az önkormányzat köteles az EPER-Bursa rendszerben igazolni. A nem befogadott pályázatok a bírálatban nem vesznek részt.

Igazolás a pályázó és a pályázóval egy háztartásban élők egy főre jutó havi nettó jövedelméről (munkáltatói jövedelemigazolás/családi pótlék stb.)

-  BURSA-2022-A típusú pályázatnál: a felsőoktatási intézmény által kibocsátott hallgatói jogviszony-igazolás vagy annak másolata a 2021/2022. tanév első félévéről.

Az alábbi linken lehet regisztrálni/belépni az oldalra. /A felület használatához Internet Explorer, vagy Mozilla Firefox böngésző használata javasolt./

LEADÁSI HATÁRIDŐ: november 5.