Tour de Hongrie

2021.05.13

Május 14-én pénteken minket is érint a Tour de Hongrie 3. szakasza. Nem mindennap történik meg, hogy kicsi falunk belecsöppenhet egy ilyen, nemzetközileg is számontartott sporteseménybe. 
Akinek van kedve, jöjjön ki a Hárskút utca - Rózsa utca kereszteződéshez szurkolni "síppal, dobbal, nádihegedűvel", vagy legalább dudával, kereplővel a versenyzőknek. A hárskúti emelkedő után biztosan jól esik majd nekik a biztatás. 

Részletek a versenyről: 

Hozzánk 15 óra előtt valamivel ér a mezőny, úgyhogy már 14:45-re érdemes kiérni annak, aki élőben szeretné látni. 

"A Tour de Hongrie 2021 kerékpárverseny miatt ideiglenes forgalomkorlátozások lesznek Veszprém megyében csütörtökön és pénteken.
A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy 2021. május 13-án és 14-én kerékpárverseny miatt forgalomkorlátozásra kell számítani Veszprém megyében. A versenyzők az úttesten a menetirány szerinti jobb oldalon közlekedhetnek rendőri biztosítás mellett. Az alábbi Veszprém megyei útszakaszokon a mezőny elhaladásának idejére teljes pályás útlezárás lesz érvényben.
2021. május 14-én 13 óra 30 perc és 16 óra között:
Veszprém - Márkó - Hárskút - Lókút - Zirc - 82-es számú főút (Csesznek, Bakonyszentkirály külterülete).

Javasoljuk, hogy a járművezetők az adott útvonalon a járműveikkel ne várakozzanak az úttesten. Kérjük a járművezetőket, hogy fokozott figyelemmel, a megváltozott forgalmi rend szerint közlekedjenek!"

police.hu

A verseny útvonala:

A verseny ITT, valamint az M4 csatornán követhető.

 Képes beszámolónk