Találkozások a tűz körül

Elfeledett játékaink, képmutogató színház, beszélgetés, késő esti piknik...


A Szent Iván éji tábortűz utáni találkozásokkor többször is elhangzott, hogy de jó volt kint ülni a parkban, beszélgetni, nézni a naplementét és a holdfelkeltét, no meg a tábortüzet, s közben csendesen beszélgetni.

Miért ne ismételhetnénk ezt meg gyakrabban?
Szombaton, ha az időjárás engedi, egy újabb ilyen találkozásra invitálunk mindenkit.

Hozzatok magatokkal plédet, nyársat, sütnivalót, és saját poharat - esetleg egy kis kínálnivalót (pogácsa, süti...) a többieknek!

És hogy mi lesz?


18 óra körül gyülekezünk a parkban.

A játszótéri eszközök mellett régi gyerekjátékokat is játszunk majd. Tudod- e mi az a tipi-topi, a macskabölcső, a simizés? Igen, Zorka, ha elegen leszünk, kipróbáljuk a cipőzést is. :-)

19 órától János Vitéz - vásári képmutogató színház


Azt hitted ismered már a történetet? De nem a Petőfi Sándor - Boka Gábor féle lókúti verziót. Egyszemélyes színháza valósággal beszippantja a nézőt a történetbe. (ajánlott: 3-99 éves korig )20 óra körül meggyújtjuk a tüzet 

Beszélgetünk, sütögetünk, szörpözünk, amíg jól esik ... azaz, ha nem esik. Mert, ha nagyon szakad, akkor csak a színházi előadást tartjuk meg a kultúrban. Ezért, szorítsatok, hogy szép időnk legyen. És persze gyertek, gyertek, csak tessék, csak tessék, hölgyeim és uraim, fiúk, lányok!